TIN TỨC

 • Đường thô kỳ hạn tháng 10 đóng cửa giảm 1,1% xuống 18,47 US cent/lb sau khi thiết lập mức cao nhất 5,5 tháng trong ngày 6/8 tại 18,92 US cent/lb.
 • Các đại lý cho biết, đường có thể phục hồi do đặt cược sản lượng tại Brazil vốn bị ảnh hưởng bởi hạn hán và sương giá trong mùa này sẽ tiếp tục giảm.
 • Đường sẽ tăng giá mặc dù nguồn cung đường tại Ấn Độ, một nhà sản xuất và xuất khẩu chủ chốt khác vẫn dồi dào và nhu cầu toàn cầu vẫn yếu kém.

Đường thô lên mức cao nhất 5,5 tháng do lo ngại năng suất giảm

 • Tuần qua, giá đường thô tăng lên mức cao nhất 5,5 tháng, do lo ngại năng suất cây trồng mía đường tại Brazil giảm hơn so với dự báo trước đó, bởi thời tiết hạn hán và sương giá gần đây.
 • Xuất khẩu đường của Brazil trong tháng 7/2021 giảm xuống 2,47 triệu tấn so với mức 3,29 triệu tấn tháng 7/2020, do nhu cầu giảm bởi sản lượng đường Brazil vẫn giảm 7% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Sản lượng đường của Ấn Độ được ước tính giữ nguyên ở mức 310.000 tấn trong năm tiếp theo do việc chuyển hướng sản xuất nước mía sang sản xuất ethanol cao hơn và sẽ xuất khẩu 6 triệu tấn do giá toàn cầu ổn định, và các nhà sản xuất lớn Brazil và Thái Lan đang có sản lượng yếu.
 • Theo số liệu của Hải quan Thái Lan, xuất khẩu đường của Thái Lan trong 6 tháng đầu năm 2021 đạt hơn 1,8 triệu tấn, giảm 51,6% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Khách hàng nhập khẩu đường lớn nhất của Thái Lan là Indonesia với gần 482,6 nghìn tấn, giảm 72,5% so với cùng kỳ năm ngoái. Đứng thứ hai là Campuchia đạt 298,4 nghìn tấn, tăng 31,8% so với cùng kỳ. Việt Nam đứng thứ 3 về thị trường xuất khẩu đường của Thái Lan với khối lượng đạt 279,4 nghìn tấn, giảm mạnh 57,2% (tương ứng giảm 373,9 nghìn tấn) so với cùng kỳ năm trước.

Xuất khẩu đường của Thái Lan vào Việt Nam tiếp tục giảm mạnh sau khi chính thức bị áp thuế CBPG và CTC

 • Trong tháng 6, xuất khẩu đường của Thái Lan vào Việt Nam đã giảm mạnh xuống mức thấp nhất trong hơn 2 năm qua khi chỉ đạt 15,2 nghìn tấn, giảm 60,5% so với tháng trước và giảm 83,5% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Theo số liệu của Hải quan Thái Lan, xuất khẩu đường (HS: 1701) của Thái Lan trong 6 tháng đầu năm 2021 đạt hơn 1,8 triệu tấn, giảm 51,6% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Khách hàng nhập khẩu đường lớn nhất của Thái Lan là Indonesia với gần 482,6 nghìn tấn, giảm 72,5% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Đứng thứ hai là Campuchia đạt 298,4 nghìn tấn, tăng 31,8% so với cùng kỳ.
 • Trong khi đó, Việt Nam đứng vị trí thứ 3 về thị trường xuất khẩu đường của Thái Lan với khối lượng đạt 279,4 nghìn tấn, giảm mạnh 57,2% (tương ứng giảm 373,9 nghìn tấn) so với cùng kỳ năm trước.
 • Mới đây, sau hơn một năm điều tra, Bộ Công thương đã chính thức áp thuế chống bán phá giá (CBPG) và chống trợ cấp (CTC) đối với đường mía có xuất xứ từ Thái Lan ở mức 47,64% (thuế CBPG là 42,99% và mức thuế CTC là 4,65%) kể ngày 16/6/2021 và có thời hạn áp dụng trong vòng 5 năm kể từ ngày quyết định chính thức có hiệu lực.
 • Quyết định này đã mở ra thời kỳ mới, tạo điều kiện cho ngành đường Việt Nam cạnh tranh sòng phẳng và minh bạch với các đồng nghiệp trong khu vực.
 • Ngay sau khi thuế CBPG và CTC chính thức có hiệu lực, đường xuất khẩu của Thái Lan vào Việt Nam trong tháng 6 đã giảm xuống mức thấp nhất kể từ tháng 5/2019 khi chỉ đạt 15,2 nghìn tấn, giảm 60,5% so với tháng trước và giảm tới 83,5% so với cùng kỳ năm ngoái.
 • Trước đó, xuất khẩu đường của Thái Lan vào Việt Nam đã bắt đầu giảm mạnh kể từ giữa tháng 2/2021 sau khi Việt Nam áp thuế CBPG và CTC tạm thời 44,88% với đường tinh luyện, 33,88% đối với đường thô có xuất xứ từ Thái Lan.

Những đợt sương giá bất thường ở Brazil đã giảm sản lượng đường đáng kể

 • Các nhà phân tích thị trường cho biết sản lượng đường ở Brazil, nhà sản xuất và xuất khẩu lớn nhất thế giới, sẽ giảm – và có thể bị ảnh hưởng trong năm tới – sau khi ba đợt băng giá ảnh hưởng đến mùa màng ở khu vực trung nam của nước này vào tháng 6 và tháng 7, các nhà phân tích thị trường cho biết hôm thứ Ba.
 • Brazil đã phải hứng chịu một mùa đông khắc nghiệt bất thường trong năm nay với nhiệt độ giảm xuống mức đóng băng trong vài ngày, làm ảnh hưởng đến các loại cây trồng từ ngô đến cà phê và mía đường. Băng giá xảy ra sau một trong những đợt hạn hán tồi tệ nhất của đất nước trong nhiều thập kỷ, cũng ảnh hưởng nặng nề đến ngành nông nghiệp của quốc gia này.
 • Nhà môi giới StoneX đã cắt giảm dự báo sản lượng đường ở Trung Nam (CS) của Brazil xuống còn 34,6 triệu tấn cho niên vụ hiện tại, giảm so với mức dự báo hồi tháng 5 là 35,7 triệu tấn và thấp hơn 10% so với khối lượng kỷ lục 38,4 triệu tấn của vụ trước.
 • Thương nhân hàng hóa châu Á Wilmar, một trong những thương gia buôn đường lớn nhất thế giới, đã giảm ước tính về sản lượng của Brazil vào hôm thứ Ba, cho biết họ chỉ dự kiến khoảng 28 triệu tấn đường trong năm 2021/22 do các cánh đồng mía bị thiệt hại nhiều.
 • Giá đã tăng vọt do mất mùa dự kiến. Giá đường kỳ hạn ở New York gần mức cao nhất trong 4 năm vào tuần trước.
 • Karim Salamon , trưởng bộ phận phân tích của Wilmar Sugar , cho biết băng giá trên diện rộng sẽ khiến sản lượng nông nghiệp thấp hơn dẫn đến mía bị dập nát khoảng 490-500 triệu tấn. Mùa trước, CS của Brazil đã nghiền nát 605 triệu tấn.
 • StoneX cũng hy vọng tổng số mía sẽ giảm, nhưng không nhiều. Nó đạt 541 triệu tấn, giảm so với quan điểm trước đây là 568 triệu tấn.
 • Công ty môi giới cho biết họ sẽ không loại trừ việc cắt giảm thêm so với dự báo của mình, vì toàn bộ mức độ thiệt hại đối với cây trồng do ba đợt băng giá đổ bộ vào Brazil vẫn đang được đánh giá.
 • StoneX hiện nhận thấy cán cân cung đường toàn cầu năm 2021/22 dao động xuống mức thâm hụt 1 triệu tấn, từ mức thặng dư 1,7 triệu tấn được thấy vào tháng Năm.

GÓC NHÌN KỸ THUẬT

Đồ thị D1

 • Kháng cự cứng của mã đường hiện tại đang nằm tại vùng giá $18.45. Việc đường bứt phá và giao dịch trên vùng giá này trong 2 ngày vừa rồi là tín hiệu rất tốt cho nhịp tăng tới đây của mã đường.
 • Tuy nhiên khi nhìn vào đồ thị D1 ta có thể thấy hiện tượng phân kì đỉnh vẫn đang khá rõ ràng, giá tiệm cận vùng kháng cự tuy nhiên áp lực mua vào gần như không có. Nếu đường tiếp tục tiệm cần vùng giá $18.45 với khối lượng giao dịch thấp như những ngày vừa rồi thì khả năng cao đây sẽ là 1 nhịp Fail Breakout của mã Đường. Vậy nên chúng ta nên tiếp tục quan sát với mã đường trong vài phiên tới, đây là vùng giá nhạy cảm của Đường trong ngắn hạn.
 • Hỗ trợ hiện tại: $18.
 • Kháng cự hiện tại: $18.45, $18.9.

Lưu ý:

– Mọi thông tin trên chỉ mang tính chất tham khảo, Quý Nhà Đầu tư nên xem xét kỹ lưỡng để đưa ra quyết định đầu tư cho riêng mình.

– Luôn ưu tiên quản trị vốn để tối thiểu hóa rủi ro và từ đó có thể kiếm lợi nhuận một cách bền vững từ thị trường.

– Quý Nhà Đầu tư nên tìm kiếm một đội tư vấn, phân tích, chăm sóc khách hàng chuyên nghiệp để từ đó có thể kiếm được lợi nhuận từ thị trường. Đừng ngừng ngại liên hệ cho chúng tôi – Công ty Cổ phần Giao dịch Hàng hóa Gia Cát Lợi qua thông tin bên dưới.


CÔNG TY CỔ PHẦN GIAO DỊCH HÀNG HÓA GIA CÁT LỢI – Thành viên TOP đầu thuộc Sở Giao dịch Hàng hóa Việt Nam
Địa chỉ: 95 Nguyễn Công Trứ, P. Nguyễn Thái Bình, Quận 1, TP. Hồ Chí Minh
Hotline: 024 7109 9247

 

 

371 thoughts on “Phân Tích Đường Ngày 10/08/2021: Sản Lượng Đường Bị Đe Dọa Bởi Sương Giá

 1. xmovies8 says:

  Hi there I am so excited I found your weblog,
  I really found you by mistake, while I was researching on Google for something else, Anyways I am
  here now and would just like to say kudos
  for a fantastic post and a all round exciting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it
  and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the
  excellent job.

 2. fridjan says:

   Create articles for your site and submit them to article directories for free on the first day… Get web traffic for your site…

  [Diabetic retinopathy].
  Diabetic retinopathy is a major cause of severe visual loss. The retinopathy consists of different lesions: microvascular-sclerotic-changes, microalbuminuria, macroalbuminuria and diabetic macular edema. The different lesions are graded semiquantitatively into stages, which in the https://tamagoodsthe.weebly.com

  6add127376 fridjan

 3. kapdav says:

  COMMENTS

  COMMENTSA GMP-SFT 230 H Power Coupling System

  Description:

  The GMP-SFT 230 H Power Coupler allows you to set the seal, measured in inches, between the vacuum frame and a bellows, allowing the user to control the air pressure inside the vacuum frame.

  This system maximizes the mobility of a vacuum pump that has a bellows. Depending on the gauge size it is supplied with, the https://baydisaran.weebly.com

  6add127376 kapdav

 4. darnzos says:

  You can download the application here.
  You can download software similar to Windows Error Message Creator free on Softonic:

  President George W. Bush and Vice President Dick Cheney have historically shown that even when they don’t know something, they’ll lie or mislead the public about it and simply ignore requests to fact-check. In the early 2000s there was the infamous internal secret “NIE”: a National Intelligence Estimate leaked to the New York Times, portrayed as a consensus among 16 national https://conlayferli.weebly.com

  6add127376 darnzos

 5. berelod says:

  • • With A4/A3/ISO profiles based on XPressLite ePrinting to create printouts on

  easyliners or similar or from within the package.

  • • ✓ Save files, you can remove pages and/or text

  • • Without Installation and is easy to use.

  • •.Provides a nice print out of your existing PDF document.

  • • ✓ Includes a PDF printer with auto-updates. http://www.musashikoyama-palm.com/modules/information6/wp-ktai.php?view=redir&url=https://tranearfeabun.weebly.com

  6add127376 berelod

 6. beralea says:

  Use v3.0 Development Edition to develop and test before submitting a final version.

  Screenshots

  exelearning Features

  Greatly intuitive learning platform

  Create and publish web content quickly and effectively

  Screenshots

  exelearning Demo

  exelearning Demo Features

  Deploy structure and view the result of the lessons

  Create elements that give an appearance of video effect

  Tools update and Resource library are just two of the benefits of the activate license https://hansgalhonu.weebly.com

  6add127376 beralea

 7. phyhenr says:

  The software makes it possible to increase quality by accessing up to 30 SoundFonts while providing a way to mix in more effects without compromising workflow.L.B.C. unveils new plans to boost Perth’s train network

  Perth is on its way to becoming a two-phase city with the construction of light rail, the L.B.C. Transport Inspector has confirmed, and it will be a part of the term’s major railway plans.

  Martin Thornton https://www.sooperarticles.com/r.php?r=https://arrunesi.weebly.com

  6add127376 phyhenr

 8. athlwal says:

  starts once the trial run is over.
  System Requirements: Windows XP Home Edition SP2

  Description:
  IIR is a small utility which implements the Fast Fourier Transform (FFT) for
  plenty of inputs such as live audio streams, time stretched signal, EEG
  signals, samples from sound card, etc.
  IIR was written because it does not exist any alternative program
  to do it. In fact we like to test the sound system with a Real
  Audio https://plus.google.com/url?q=https://liotolidest.weebly.com

  6add127376 athlwal

 9. sanxee says:

  He came up with an ad blocker which works in 2 ways: Firstly it identifies a lot of objects in images, getting rid of misbehaving websites from doing whatever they want on the page, secondly it uses a machine learning technology to find objects that i believe are not important and it avoids placing a banner for ads on those objects. So my question is, is this enough to make bots stop visiting the page or are their more efficient ways to stop bot traffic on websites?
  So, http://1fj.ru/url.php?https://balashindnot.weebly.com

  6add127376 sanxee

 10. soffgemm says:

  (select your own table/field name and entity names to generate SQL statement for your select statement option)
  ■ Advanced settings! (such as user and group authentication)
  ■ All options are accessible from main window as well as from lists (available in advanced options). All options can be modified by clicking on the button and read in new information window. You can even use context menu!
  Why do you have to use Interbase DataPump?
  This unique tool saves https://prodhiciter.weebly.com

  6add127376 soffgemm

 11. faddsal says:

  Author: Javier Herrera
  ——————————————
  FTP_synchronize:

  -1: Disable auto-update (newest versions will still be shown in list)

  The plugin is not free and for sure requires a quite knowledge of computers, a powerful computer, besides, the plugin is not open source.
  Description Summary

  Synchronize your text documents, with possible multiple authentication

  With the plugin you will never again need to have a FTP client open to upload http://maps.google.com.fj/url?q=https://turnrelosubs.weebly.com

  6add127376 faddsal

 12. wyluil says:

  This pack contains fonts from the new TNR Pro Plus Font Family. With this font family you can create professional graphic effects. So this is a complete collection for graphic designers. Also contains the typefaces of the CGG Pro Plus Font Family, working with the Light and Dark IV Pro Font Family it gives more possibilities to create a professional look.
  After installing the pack you can use the new fonts or use the existing ones from the modern family.
  If you download these fonts, delete them https://newspynotla.weebly.com

  6add127376 wyluil

 13. uyandea says:

  This devilish Halloween screensaver will be a great companion on a boring schedule. Download it now to scare off your classmates!

  Deep in the Amazon, Orcas swim in the crystalline blue water. The further away you go, the deeper the pool. Off the coast of Ecuador lies a beautiful tropical island. Take a dive into the deep turquoise blue waters to see these playful Orcas socialize and bask in the warm sun. Swirl and dive as the orcas show you https://brookevaniz.weebly.com

  6add127376 uyandea

 14. yaveva says:

  You can easily save report data in PDF or CSV files and just by studying the report you can easily understand that how much and at what time is being got in what type of connection?
  Periodically or Daily every time you will check your online connectivity you will find the changes regarding your entire connection.
  The information like data update, Bandwidth, Trnse, Time, OS and Version, ANI, IP, Port, Firewall, Bridging, Error etc are displayed in https://contacts.google.com/url?q=https://ererbuhre.weebly.com

  6add127376 yaveva

 15. wanwend says:

  SMARTTRONIC PC/X32 AX8 by Audio Technica 5.1 In-ear Headphones, which are famously known for their advanced feature and functionality, is now launching a brand new customizable listening mode. The SMARTTRONIC PC/X32 AX8 is aimed to provide you with a dynamic and flexible hearing experience. The default listening mode is the ‘Audiophile Mode’, an expressive and well-suited one for all audiophiles. However, if you prefer something a little different, you can switch to one of the six additional listening modes – each offering customized and comfortable https://azbhutanit.weebly.com

  6add127376 wanwend

 16. lauflav says:

  The reason why we deemed this to be the best option, is because these segments will reflect on one of the most specific sections that happen to be the main content of each tile.
  Furthermore, the traffic page and an overall page will be able to be templated, ready for future modification. For each of these templates, additional data can be inputted: such as the name, logo and an image.
  All these actions will enable the app to accomplish a variety of elaborate tasks, whether https://lecanhighvel.weebly.com

  6add127376 lauflav

 17. reancri says:

  It is important to mention that TadvShape allows the use of the TadvShapes.common.js library which can provide help with saving different types of shapes, and instead of using the CSS property fill, it can use gradients along with other options.

  Note: All components from the TMS VLC UI Pack can now be found here.
  The fact that the human perception is flawed and deceiving can be proven by dozens of optical illusions in which different people see distinct https://righttoexpress.com/upload/files/2022/05/aHoyTJp6HxBE7ddqctm9_19_d81b4ea20e7462abba2b0843cd28cc8c_file.pdf 05e1106874 reancri

 18. athgod says:

  or later: Therefore the Red Drive File Transfer Extension requires the.NET Framework to be 2.0 or later.
  ■ Windows XP Professional, Vista, W2K, W2K3, W2K8, W2K8R2, Windows 7, W2K12, Windows 8, Windows 8.1, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10, Windows Server 2016 https://www.realteqs.com/teqsplus/upload/files/2022/05/BC2B9on4gVYIMpRb6Dly_19_432b96160c08cf175cb08c11efc41a19_file.pdf 05e1106874 athgod

 19. kahwhat says:

  Digital-School can easily be integrated with any SMTP Server as it has simple configuration to set up those SMTP servers. Features like easy to use interface, Scalable, Highly secure and supports all SMTP protocols. Digital School is also a Windows Based SMTP server.

  PCS (PCLS) – Phishing is cybercrime and creates fake websites that mimic companies of note and lure unsuspecting users to believe they’ve lost their personal or financial information.

  A slip is https://wakelet.com/wake/dQJjguMQk2Ajke6OGK-rc 8cee70152a kahwhat

 20. gennsci says:

  ASDIP Retain offers a lot of real-time results and very simple and convenient interface and it’s available for both Windows and Mac platforms. It’s clear that the team at AS&DIP Software designed the application with the average engineer in mind and this is shown by the simplicity of the interface and the calculations.
  If you’re looking for a tool that can aid you in either design or checking up on the completed project, give ASDIP Retain a try https://wakelet.com/wake/eRWyG-F_soonYRDHPAXfN 8cee70152a gennsci

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *