DẦU THÔ

TIN TỨC

Dầu Thô Leo Thang Về Triển Vọng Nhu Cầu Nhiên Liệu Phản Lực Mạnh Hơn

 • Dầu thô WTI tháng 11 (CLX21) hôm thứ Ba đóng cửa tăng +0,35 (+ 0,50%), và xăng RBOB tháng 11 (RBX21) đóng cửa giảm -0,0005 (-0,02%).
 • Giá dầu thô WTI tháng 11 và giá xăng RBOB tháng 11 hôm thứ Ba giải quyết pha trộn với xăng ở mức thấp nhất trong 1 tuần. Đồng đô la yếu hơn đã tác động tích cực đến giá dầu thô hôm thứ Ba, cùng với triển vọng nhu cầu nhiên liệu máy bay toàn cầu mạnh hơn. Những lo ngại liên tục về sự lây lan từ cuộc khủng hoảng nợ tài sản của Trung Quốc đã gây áp lực lên giá cổ phiếu hôm thứ Ba, làm giảm niềm tin vào triển vọng kinh tế và tiêu cực đối với nhu cầu năng lượng và giá dầu thô.  
 • Việc sản xuất dầu thô của Mỹ ở Vịnh Mexico chậm trở lại đang hỗ trợ cho giá cả. Việc nối lại sản xuất dầu thô ở Vịnh của Mỹ đã bị trì hoãn do cơn bão nhiệt đới Nicholas đổ bộ vào tuần trước. Trong khi đó, Royal Dutch Shell (là một công ty dầu khí đa quốc gia của Anh và Hà Lan) cho biết các giàn khoan dầu thô và khí đốt tự nhiên của họ ở Vịnh Mexico đã hứng chịu nhiều thiệt hại từ cơn bão Ida hơn so với dự đoán ban đầu.
 • Một yếu tố tích cực đối với dầu thô là triển vọng nhu cầu nhiên liệu máy bay tăng sau khi Hoa Kỳ hôm thứ Hai dỡ bỏ các hạn chế đối với việc đi lại bằng đường hàng không đến Anh và EU. Theo Energy Aspects Ltd (là một công ty tư vấn nghiên cứu hàng hóa năng lượng độc lập), việc dỡ bỏ các hạn chế đi lại của Hoa Kỳ có thể làm tăng nhu cầu về nhiên liệu máy bay lên tới 200.000 thùng/ngày.
 • Giá dầu thô cũng chịu áp lực hôm thứ Ba do triển vọng OPEC + sẽ tăng mức sản xuất dầu thô. Bộ trưởng Dầu mỏ UAE Suhail Al-Mazrouei và Bộ trưởng Dầu mỏ Iraq Ihsan Abdul Jabbar đều cho biết họ kỳ vọng OPEC + tại cuộc họp ngày 4 tháng 10 sẽ bám sát kế hoạch tăng thêm 400.000 thùng / ngày trong mức sản lượng dầu thô của nhóm bắt đầu từ ngày 1 tháng 11. Ngoài ra, Bộ trưởng Dầu mỏ UAE Suhail Al-Mazrouei cho biết OPEC + không “lo lắng về tình trạng dư thừa” nguồn cung dầu thô trong quý 2 năm 2022.
 • Sự suy yếu trong sự lan truyền vết nứt là giá dầu thô giảm sau khi sự lan rộng vết nứt giảm xuống mức thấp nhất trong 3 tuần vào thứ Ba. Sự yếu kém trong sự lan rộng của vết nứt không khuyến khích các nhà máy lọc dầu mua dầu thô để tinh chế thành xăng.  
 • Sự sụt giảm trong lượng dầu thô toàn cầu được lưu trữ trên các tàu chở dầu trên khắp thế giới là một xu hướng tăng giá cho giá dầu thô.Dầu thô dự trữ trên các tàu chở dầu nằm yên ít nhất 7 ngày trong tuần kết thúc vào ngày 17/9 đã giảm -25% w/w xuống 69,94 triệu bbl, thấp nhất trong 17 tháng.
 • Triển vọng áp dụng các biện pháp trừng phạt đối với xuất khẩu dầu thô của Iran trong thời gian tới sẽ hỗ trợ cho giá dầu thô. Chính phủ mới của Iran tiếp tục tăng sản xuất uranium làm giàu và đã không thể nối lại hợp tác đầy đủ với các nhà giám sát quốc tế. Cơ quan Năng lượng Nguyên tử Quốc tế gần đây cho biết Iran đã gia tăng kho dự trữ uranium làm giàu gần với mức cần thiết cho cấp vũ khí và tiếp tục hạn chế giám sát các cơ sở và điều tra các hoạt động không được khai báo. Tuy nhiên, Iran hôm nay cho biết họ hy vọng sẽ nối lại các cuộc đàm phán với các cường quốc thế giới để khôi phục thỏa thuận hạt nhân năm 2015 trong vòng vài tuần tới.
 • Một yếu tố giảm giá đối với dầu thô là việc đóng cửa các nhà máy lọc dầu dọc theo Bờ Vịnh do cơn bão Ida, gây áp lực tăng lên đối với tồn kho dầu thô của Mỹ vì các nhà máy lọc dầu không thể chế biến dầu thô trong khi đóng cửa. Khoảng 2,11 triệu thùng/ngày công suất lọc dầu, tương đương khoảng 12% tổng công suất của Hoa Kỳ, đã bị đóng cửa hoặc giảm do bão. Theo Hiệp hội dầu Lipow, nhiều nhà máy lọc dầu có thể phải đóng cửa trong vòng 4-6 tuần vì ảnh hưởng của bão.
 • Giá dầu thô tăng +30 cent / thùng so với mức đóng cửa chiều thứ Ba sau khi API báo cáo rằng nguồn cung dầu thô của Mỹ tuần trước giảm -6,11 triệu thùng Sự đồng thuận là tồn kho hàng tuần của Hiệp hôi doanh nghiệp điện tử (EIA) giảm -3,0 triệu thùng.
 • Báo cáo Hiệp hôi doanh nghiệp điện tử (EIA) hàng tuần vào thứ Tư tuần trước cho thấy tồn kho dầu thô của Mỹ tính đến ngày 10 tháng 9 thấp hơn -7,7% so với mức trung bình 5 năm theo mùa, tồn kho xăng thấp hơn -4,3% so với mức trung bình 5 năm và tồn kho sản phẩm chưng cất thấp hơn -13,0% so với mức trung bình 5 năm. Sản lượng dầu thô của Mỹ trong tuần kết thúc vào ngày 10 tháng 9 tăng + 1,0% w / w lên 10,1 triệu thùng / ngày, thấp hơn -3,0 triệu thùng/ngày (-22,9%), thấp hơn mức cao kỷ lục tháng 2/2020 là 13,1 triệu thùng/ngày.

GÓC NHÌN KỸ THUẬT

Phân tích kỹ thuật Dầu WTI

Trong ngắn hạn, dầu đang điều chỉnh giảm. Các tín hiệu phân tích cho thấy dầu đang có ngưỡng kháng cự tại 72.45. Khả năng cao đang hình thành vùng sideway.         

+ Xu hướng chính trong ngày là xu hướng giảm

+ Vùng kháng cự hiện tại là 72.45

+ Vùng hỗ trợ hiện tại là 69.2

+ Có thể mở vị thế sell tại vị trí hiện tại 71.7 – 71.85 stp tại 72.45. tp 69.2

Phân tích kỹ thuật Xăng

Chúng ta đã có nhịp giảm  theo đúng nhận định về vùng giá 2.08 như nhận định ngày 21/09/2021. Giá giảm khá nhanh về vùng hỗ trợ và bật lên. Chứng tỏ đây là vùng hỗ trợ mạnh lúc này.

Xu hướng chính trong ngày là xu hướng giảm

+ Vùng kháng cự hiện tại là 2.177

+ Vùng hỗ trợ hiện tại là 2.1

+ Có thể mở vị thế chờ buy tại vùng giá 2.11 khi giá break trendline

KHÍ TỰ NHIÊN

TIN TỨC

Khí Tự Nhiên Suy Giảm Về Triển Vọng Nhiệt Độ Nhẹ Ở Mỹ

 • Khí tự nhiên Nymex tháng 10 (NGV21) vào thứ Ba đóng cửa giảm -0.180 (-3.61%).
 • Nat-gas tháng 10 vào thứ Ba đã công bố mức thấp nhất trong hơn 1 tuần và đóng cửa thấp hơn mạnh trong ngày thứ ba. Giá Nat-gas đã chịu áp lực trong ba phiên qua do dự báo về thời tiết ôn hòa của Hoa Kỳ, điều này sẽ hạn chế nhu cầu Nat-gas từ các nhà cung cấp điện để cung cấp năng lượng cho điều hòa không khí. Công ty Thời tiết hôm thứ Ba cho biết nhiệt độ bình thường được dự kiến cho Bờ biển phía Đông từ ngày 1-5 tháng 10.
 • Một yếu tố hỗ trợ cho giá nat-gas là lo ngại rằng có thể mất nhiều thời gian hơn để hoạt động sản xuất nat-gas của Mỹ ở Vịnh Mexico sau khi Royal Dutch Shell cho biết các giàn khoan nat-gas của họ ở Vịnh Mexico bị thiệt hại nhiều hơn từ cơn bão Ida. hơn nghi ngờ ban đầu. Tính đến chiều thứ Ba, 25,4% sản lượng khí đốt ngoài khơi của Hoa Kỳ vẫn bị ngừng hoạt động vì cơn bão Ida.
 • Giá gas tự nhiên tháng 10 trước đó đã tăng lên mức cao mới trong tương lai gần nhất trong hơn 7 năm vào thứ Tư tuần trước do lo ngại về nguồn cung thắt chặt. Việc sử dụng nat-gas trong nước của Hoa Kỳ gia tăng trong mùa hè này do nhiệt độ trên mức trung bình và tác động từ một số cơn bão vùng Vịnh đã hạn chế việc tích lũy nguồn cung cấp nat-gas của Hoa Kỳ trước mùa đông, một thời điểm mạnh trong năm đối với nat Hoa Kỳ. sử dụng gas.
 • Bão Ida và Bão nhiệt đới Nicholas đã đóng cửa một số nhà ga xuất khẩu khí đốt tự nhiên của Hoa Kỳ và làm giảm xuất khẩu khí đốt tự nhiên của Hoa Kỳ. Theo BNEF (là nhà cung cấp nghiên cứu chiến lược hàng đầu thế giới), dòng khí đến các nhà ga xuất khẩu  của Mỹ hôm thứ Ba là 9,6 bcf(Billion Cubic Feet), thấp hơn mức bình thường là 10,5 bcf. Vào ngày 18 tháng 4, dòng khí đến các kho xuất khẩu  của Hoa Kỳ đã tăng lên mức kỷ lục 11,921 bcf (dữ liệu từ năm 2014).
 • Nhiệt độ cao hơn mức bình thường gần đây của Hoa Kỳ đã dẫn đến sự gia tăng sản lượng điện của Hoa Kỳ và làm tăng nhu cầu khí đốt tự nhiên từ các nhà cung cấp dịch vụ tiện ích. Viện Điện Edison đã báo cáo hôm thứ Tư tuần trước rằng tổng sản lượng điện của Hoa Kỳ trong tuần kết thúc vào ngày 11 tháng 9 đã tăng + 3,8% so với cùng kỳ năm ngoái lên 80.448 GWh (gigawatt giờ). Sản lượng điện cộng dồn của Hoa Kỳ trong giai đoạn 52 tuần kết thúc vào ngày 11 tháng 9 đã tăng + 1,1% so với cùng kỳ năm ngoái lên 4.005.359 GWh.
 • Nhu cầu gas tự nhiên trong nước đã suy yếu. Dữ liệu của BNEF cho thấy mức tiêu thụ gas tự nhiên của 48 người Mỹ vào thứ Ba là 61,9 bcf, mức thấp nhất kể từ ngày 11 tháng 9.
 • Sản lượng khí đốt thấp hơn 48 của Hoa Kỳ vào thứ Ba ở mức 91,527 bcf, tăng 2,5% so với cùng kỳ, theo BNEF.
 • Báo cáo hàng tuần của EIA hôm thứ Năm tuần trước cho thấy giá xăng giảm vì nó cho thấy tồn kho khí đốt tự nhiên của Mỹ đã tăng +83 bcf lên 3.006 bcf trong tuần kết thúc vào ngày 10 tháng 9, trên mức đồng thuận là +76 bcf và mức trung bình 5 năm là +79 bcf. Nguồn cung vẫn cực kỳ eo hẹp, với hàng tồn kho giảm -16,8% so với cùng kỳ năm trước và thấp hơn -7,1% so với mức trung bình 5 năm.

GÓC NHÌN KỸ THUẬT

Như nhận định hôm qua, giá đã tiếp tục giảm giá. Vùng giảm giá của sóng điều chỉnh này sẽ tiếp tục đi về vùng 4.616 như nhận định ban đầu. Tại đây là điểm mấu chốt để xác định tiếp đường đi của khí tự nhiên.

+ Xu hướng chính trong ngày là xu hướng giảm

+ Vùng kháng cự hiện tại là 5.05

+ Vùng hỗ trợ hiện tại là 4.616

+ Có thể mở vị thế sell tại vùng giá hiện tại 4.83-4.86

Lưu ý:

– Mọi thông tin trên chỉ mang tính chất tham khảo, Quý Nhà Đầu tư nên xem xét kỹ lưỡng để đưa ra quyết định đầu tư cho riêng mình.

– Luôn ưu tiên quản trị vốn để tối thiểu hóa rủi ro và từ đó có thể kiếm lợi nhuận một cách bền vững từ thị trường.

– Quý Nhà Đầu tư nên tìm kiếm một đội tư vấn, phân tích, chăm sóc khách hàng chuyên nghiệp để từ đó có thể kiếm được lợi nhuận từ thị trường. Đừng ngừng ngại liên hệ cho chúng tôi – Công ty Cổ phần Giao dịch Hàng hóa Gia Cát Lợi qua thông tin bên dưới.


CÔNG TY CỔ PHẦN GIAO DỊCH HÀNG HÓA GIA CÁT LỢI – Thành viên TOP đầu thuộc Sở Giao dịch Hàng hóa Việt Nam
Địa chỉ: 95 Nguyễn Công Trứ, P. Nguyễn Thái Bình, Quận 1, TP. Hồ Chí Minh
Hotline: 024 7109 9247

1.356 thoughts on “Phân Tích Nhóm Năng Lượng Ngày 22/09/2021: Khí Tự Nhiên Suy Giảm Về Triển Vọng Nhiệt Độ Nhẹ Ở Mỹ

 1. stop smoking says:

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any
  suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Thanks

  Feel free to surf to my web site … stop smoking

 2. diet ulitmate says:

  After looking over a few of the articles
  on your site, I honestly appreciate your technique of
  blogging. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be
  checking back in the near future. Take a look at my website too and
  tell me how you feel.

  Feel free to visit my web-site … diet ulitmate

 3. skin greatly says:

  Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting
  to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
  HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how
  so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be skin greatly appreciated!

 4. progressive slot jackpot says:

  I have been surfing online greater than three hours nowadays, but I never found any fascinating article like
  yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you probably did, the
  internet will be much more helpful than ever before.

 5. www.mhes.tyc.edu.tw says:

  Right here is the right site for anyone who
  hopes to understand this topic. You understand a whole lot its
  almost hard to argue with you (not that I actually would want to?HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a topic which has been discussed for a long
  time. Great stuff, just excellent!

  Also visit my web site: low carb dieting tips (http://www.mhes.tyc.edu.tw)

 6. natural skin care tips for dry skin says:

  Unquestionably imagine that which you said. Your favorite reason appeared to be
  on the net the simplest thing to take note of. I say to you, I definitely get
  irked at the same time as other folks think about issues that they just
  don’t understand about. You controlled to hit the nail upon the highest
  as smartly as outlined out the whole thing with no need side-effects , other folks
  can take a signal. Will probably be again to get more.

  Thanks

  Check out my page: natural skin care tips for dry skin

 7. Dolly says:

  I am so happy to read this. This is the type of manual that
  needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs.
  Appreciate your sharing this best doc.

  Here is my blog – Dolly

 8. healthy eating tips says:

  Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you will be a great author.
  I will remember to bookmark your blog and will often come
  back sometime soon. I want to encourage you to definitely continue your great writing, have
  a nice day!

  Feel free to surf to my web site; healthy eating tips

 9. sex advice says:

  Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share. Kudos!

  Here is my blog … sex advice

 10. hemp crop says:

  I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this
  site. Reading this info So i’m satisfied to exhibit that I’ve an incredibly excellent
  uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot definitely will make sure to
  don?t put out of your mind this website and provides it a look regularly.

  Also visit my blog post; hemp crop

 11. natural skin care tips says:

  Hi there, I found your web site by means of Google whilst looking for a related topic, your website
  got here up, it seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hi
  there, just turned into aware of your weblog via Google, and found that
  it’s truly informative. I am going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful in the event you continue this in future.

  A lot of other folks might be benefited from your writing.

  Cheers!

  Feel free to surf to my website; natural skin care tips

 12. teens smoking says:

  With havin so much content do you ever run into any issues of
  plagorism or copyright infringement? My site has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but
  it looks like a lot of it is popping it up all over the
  web without my agreement. Do you know any methods to help
  stop content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

  Also visit my site … teens smoking

 13. can't sleep says:

  Hello there! I could have sworn I’ve been to this website
  before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Here is my webpage can’t sleep

 14. http://www.wizardhardware.com/showthread.php?70309-Im-glad-I-finally-signed-up&s=04521f354f8f0aa43eff5259c3ce13e1 says:

  Thanks for any other great post. The place else may just anyone get that kind of
  info in such an ideal manner of writing? I’ve
  a presentation subsequent week, and I’m at the search for such information.

  Stop by my blog post cannabis seeds starts (http://www.wizardhardware.com/showthread.php?70309-Im-glad-I-finally-signed-up&s=04521f354f8f0aa43eff5259c3ce13e1)

 15. seed contains says:

  Fantastic goods from you, man. I have have in mind your stuff
  prior to and you are simply too fantastic. I really like what you’ve obtained here, certainly like
  what you are stating and the way during which you assert it.

  You’re making it enjoyable and you continue to care for
  to keep it wise. I can not wait to read much
  more from you. That is really a wonderful website.

  Look at my web blog :: seed contains

 16. better sex life says:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
  videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  my homepage; better sex life

 17. carb nite pdf says:

  I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to
  be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write with
  regards to here. Again, awesome blog!

  my blog post: carb nite pdf

 18. growing weed indoors says:

  Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very
  cool. I am impressed by the details that you have on this
  site. It reveals how nicely you perceive this subject.
  Bookmarked this website page, will come back for extra articles.
  You, my pal, ROCK! I found just the info I
  already searched all over the place and simply couldn’t come across.
  What an ideal web-site.

  Also visit my homepage :: growing weed indoors

 19. seeds require says:

  It’s appropriate time to make a few plans for
  the long run and it is time to be happy.
  I’ve learn this post and if I could I desire to counsel you some interesting issues or
  suggestions. Maybe you can write next articles regarding this article.
  I want to read even more things approximately it!

  My web-site … seeds require

 20. Selene says:

  Outstanding post however , I was wondering if
  you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful
  if you could elaborate a little bit further.

  Appreciate it!

  Feel free to surf to my site :: Selene

 21. skin care experts says:

  Can I simply just say what a relief to find somebody
  who really knows what they’re talking about on the web.

  You actually understand how to bring a problem to light and make
  it important. A lot more people have to check this
  out and understand this side of the story. I was surprised
  that you are not more popular since you most certainly possess
  the gift.

  Here is my blog – skin care experts

 22. quit smoking remedies says:

  Hello there, I found your blog via Google even as searching for a related matter, your site came up, it
  appears great. I have bookmarked it in my google
  bookmarks.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hi there, just become alert to your blog via Google, and located that it’s
  truly informative. I’m going to watch out for brussels.
  I’ll be grateful should you proceed this in future. Numerous other people shall be
  benefited out of your writing. Cheers!

  Here is my web blog :: quit smoking remedies

 23. sex toys says:

  Hello, Neat post. There is an issue along with your
  site in web explorer, may test this? IE still is the marketplace chief and a big section of other people will
  miss your great writing due to this problem.

  Feel free to surf to my homepage; sex toys

 24. Blair says:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
  relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just
  posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

  Feel free to surf to my webpage: skilled drug – Blair

 25. testosterone naturally says:

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog.

  You have some really great posts and I feel I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really
  like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an email if interested. Kudos!

  my blog post … testosterone naturally

 26. online jackpot game says:

  A person necessarily lend a hand to make seriously posts I might state.
  That is the first time I frequented your web page and up to now?
  I amazed with the research you made to create this particular submit incredible.
  Magnificent task!

 27. Sherrill says:

  Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but
  I’m trying to get started and create my own. Do you require any
  html coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  my web site :: Sherrill

 28. www.aniene.net says:

  Greetings! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
  My website discusses a lot of the same subjects as
  yours and I think we could greatly benefit from each
  other. If you might be interested feel free to send me
  an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by
  the way!

  My webpage … http://www.aniene.net

 29. discuss says:

  That is really attention-grabbing, You’re a very
  skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for
  in quest of more of your wonderful post.
  Additionally, I’ve shared your site in my social networks

 30. enhancement pills says:

  Thank you for the blog post. Johnson and I have already been saving for our new e book on this topic
  and your short article has made people like us to save our
  own money. Your opinions really answered all our questions.
  In fact, a lot more than what we had known previous
  to the time we found your great blog. I actually no longer have doubts including a troubled mind because you have totally attended to our own needs in this post.
  Thanks

  Look at my web site enhancement pills

 31. bbs.yunweishidai.com says:

  I?m impressed, I have to admit. Rarely do I come across
  a blog that?s both equally educative and amusing, and
  without a doubt, you have hit the nail on the head.
  The issue is an issue that not enough men and women are speaking intelligently about.

  I am very happy I came across this during my hunt for something regarding this.

  Have a look at my web blog … bbs.yunweishidai.com

 32. low carb says:

  Having read this I thought it was extremely informative.
  I appreciate you taking the time and energy to
  put this informative article together. I once again find myself spending a
  significant amount of time both reading and posting comments.
  But so what, it was still worth it!

  My homepage; low carb

 33. improve sleep says:

  Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and
  I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

  Here is my blog :: improve sleep

 34. good skin care says:

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog?
  My website is in the exact same niche as yours and my users
  would certainly benefit from some of the information you present
  here. Please let me know if this ok with you.

  Thanks!

  Look into my page … good skin care

 35. http://sylvbuster.free.fr/ says:

  I would like to express appreciation to you for bailing
  me out of this issue. After searching throughout the the web and meeting thoughts that were not powerful,
  I figured my life was gone. Existing without the presence of solutions to the difficulties you’ve solved through your entire review is
  a serious case, as well as the kind that might have in a negative way damaged my entire career if I had not discovered your blog.
  Your good competence and kindness in taking care of all the details was very helpful.
  I don’t know what I would have done if I hadn’t
  come across such a stuff like this. I can at this
  time look ahead to my future. Thanks very much for the impressive and effective help.

  I won’t hesitate to recommend the website to anybody who needs guidance on this situation.

  Feel free to surf to my page … http://sylvbuster.free.fr/

 36. anti-aging skin care says:

  Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you
  are just extremely great. I really like what you have acquired here,
  really like what you’re stating and the way in which
  you say it. You make it enjoyable and you still take anti-aging skin care of
  to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you.
  This is really a great website.

 37. paleo diet tips says:

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
  My website is in the very same niche as yours
  and my users would certainly benefit from some of the information you present
  here. Please let me know if this alright with you. Many thanks!

  My site: paleo diet tips

 38. lose weight safely says:

  Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone
  during lunch break. I enjoy the information you provide here
  and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at
  how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyhow, awesome blog!

  My web-site lose weight safely

 39. ketogenic diet for bodybuilding says:

  Unquestionably consider that which you said. Your favourite justification seemed to be at the internet the easiest thing
  to consider of. I say to you, I definitely get annoyed at
  the same time as other people consider concerns that they
  plainly do not know about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the whole
  thing with no need side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thank you

  My website – ketogenic diet for bodybuilding

 40. Sharyn says:

  Thank you, I’ve just been looking for info about this subject for
  ages and yours is the best I’ve came upon till now. However, what in regards to the bottom
  line? Are you positive concerning the supply?

  Feel free to surf to my homepage – Sharyn

 41. restful sleep says:

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant blog!
  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google
  account. I look forward to new updates and will talk about this site with my Facebook group.
  Talk soon!

  Here is my web page – restful sleep

 42. sex tips for her says:

  Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give
  you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

  my web-site … sex tips for her

 43. dry skin says:

  Thank you for the blog post. Jones and I are actually saving for
  just a new e-book on this subject matter and your writing has made us all to save our money.
  Your opinions really responded to all our issues.
  In fact, a lot more than what we had recognized in advance of the time
  we stumbled on your excellent blog. I no longer have doubts
  plus a troubled mind because you have attended to all of our needs in this post.
  Thanks

  Feel free to surf to my homepage :: dry skin

 44. eczema heals says:

  I really love your website.. Great colors & theme. Did you develop this website yourself?
  Please reply back as I’m trying to create my very own blog and
  would like to know where you got this from or exactly what the theme is called.
  Kudos!

  my webpage :: eczema heals

 45. seeds prior says:

  Simply want to say your article is as surprising. The clarity in your
  post is just cool and i could assume you’re an expert in this subject.
  Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with
  coming near near post. Thank you a million and please continue the gratifying work.

  my site :: seeds prior

 46. genital hair removal says:

  Hello there, I found your site via Google even as searching for
  a related subject, your website came up, it looks good.

  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hello there, just become aware of your blog through Google,
  and located that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.

  I will be grateful should you proceed this in future.
  Numerous folks might be benefited from your writing. Cheers!

  Have a look at my web blog genital hair removal

 47. http://www.comptine.biz/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=CiscoAdelaide says:

  Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating
  it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested
  in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

  Feel free to surf to my blog post … http://www.comptine.biz/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=CiscoAdelaide

 48. Breanna says:

  I am commenting to let you know what a excellent discovery my girl
  went through reading through the blog. She figured out many issues, not to mention how it is like to possess an ideal helping spirit to get most people without difficulty comprehend a
  number of very confusing subject areas. You truly exceeded
  my expected results. I appreciate you for coming up with
  these valuable, trusted, revealing and as well as easy thoughts on your topic to Sandra.

  Here is my web site … Breanna

 49. diets that work says:

  Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The full glance of your web site is wonderful, let alone the content material![X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I just couldn’t
  go away your web site before suggesting diets that work I extremely enjoyed
  the standard information an individual supply in your visitors?
  Is gonna be again often to investigate cross-check new posts.

 50. ketogenic diets says:

  Great post. I used to be checking constantly this blog and I am
  inspired! Very helpful info particularly the remaining
  part 🙂 I take care of such info a lot. I used to be seeking this particular info for
  a very long time. Thanks and good luck.

  Feel free to surf to my site; ketogenic diets

 51. www.consulenzaleonardo.com says:

  I wanted to send you this little bit of remark to help thank you once again considering the
  nice information you’ve provided at this time. This is
  simply particularly open-handed with you to convey extensively what exactly a number of people
  could have offered for sale for an ebook to make some cash on their own, precisely considering
  that you could possibly have tried it if you ever decided.
  Those advice as well served to be the good way to fully grasp some
  people have a similar dreams just as my personal own to
  figure out whole lot more with reference to this issue.
  I’m sure there are numerous more pleasurable periods ahead for individuals who read through your
  blog post.

  My web site – http://www.consulenzaleonardo.com

 52. Lena says:

  Hi there! This article could not be written any better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I am going to forward this article to him.
  Pretty sure he’ll have a good read. Thank you for sharing!

  My page: Lena

 53. healthy diets says:

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter
  to be really something which I think I would never understand.

  It seems too complicated and very broad for me.
  I am looking forward for your next post, I’ll try to get
  the hang of it!

  my webpage :: healthy diets

 54. low-carb diets says:

  Howdy I am so delighted I found your blog page, I really found you by mistake, while I
  was researching on Google for something else,
  Regardless I am here now and would just like to say thanks for a marvelous
  post and a all round entertaining blog (I also love the
  theme/design), I don?t have time to look over it all
  at the moment but I have saved it and also added your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read more,
  Please do keep up the awesome work.

  my homepage low-carb diets

 55. high carb says:

  I’m really impressed together with your writing skills and also with the layout for your weblog.

  Is that this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing, it’s uncommon to look a great weblog
  like this one nowadays.

  Feel free to surf to my web-site: high carb

 56. hemp farming says:

  Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written.
  I’m wondering how I could be notified when a new post has
  been made. I have subscribed to your feed which must do the trick!
  Have a nice day!

  Here is my homepage: hemp farming

 57. omega 3 source says:

  I wanted to visit and let you know how , a great deal I cherished discovering your
  site today. I’d personally consider it a real honor to do things
  at my business office and be able to utilize tips shared on your website and also be involved in visitors’ comments like this.
  Should a position associated with guest author become on offer at your end, please let me know.

  Also visit my web page :: omega 3 source

 58. seeds exist says:

  Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a
  captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

  Here is my web site seeds exist

 59. fad diets bullshit says:

  Greetings from Ohio! I’m bored to tears at work
  so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get
  home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, fantastic site!

  Also visit my blog fad diets bullshit

 60. Perry says:

  Excellent blog here! Also your website loads up fast!
  What host are you using? Can I get your affiliate link
  to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

  Also visit my page … Perry

 61. https://rucame.club says:

  Thank you for your website post. Thomas and I have been saving to get a new book on this
  subject matter and your article has made us to save our money.
  Your ideas really clarified all our problems. In fact, above what we had acknowledged in advance of the time
  we found your excellent blog. My partner and i no longer have doubts including a troubled mind because you have actually attended to all of our
  needs in this article. Thanks

  My web page https://rucame.club

 62. ibbs.uu.cc says:

  I think that what you said was very logical. However,
  think about this, what if you composed a catchier title?
  I ain’t suggesting your content is not solid., but suppose
  you added a title to possibly grab people’s attention? I mean Phân Tích Nhóm Năng Lượng Ngày
  22/09/2021: Khí Tự Nhiên Suy Giảm Về Triển Vọng Nhiệt Độ Nhẹ Ở Mỹ | Hàng hóa phái sinh is a little vanilla.
  You could glance at Yahoo’s front page and see how they create post titles
  to get viewers to open the links. You might add a video or a pic or two to grab people interested
  about everything’ve got to say. Just my opinion, it would make your website a little livelier.

  Here is my webpage – ibbs.uu.cc

 63. gaining muscle mass says:

  What i don’t realize is in truth how you’re not really much more smartly-preferred
  than you might be right now. You’re so intelligent. You understand therefore significantly when it comes to this topic, made me for my part
  consider it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is something to
  accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs nice. Always care for it up!

  Here is my website; gaining muscle mass

 64. Annetta says:

  Hey I am so thrilled I found your web site, I really
  found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a
  tremendous post and a all round exciting blog (I also love
  the theme/design), I don?t have time to read it all at the minute but I have saved
  it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read
  much more, Please do keep up the excellent work.

  My web-site – Annetta

 65. quanfff.com says:

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions.
  Maybe you could write next articles referring to this article.
  I want to read even more things about it!

  Feel free to visit my blog: quanfff.com

 66. acne medication says:

  Thank you for your blog post. Velupe and I are actually saving for a new e-book on this theme and your post has
  made people like us to save all of our money.
  Your ideas really clarified all our concerns.
  In fact, a lot more than what we had recognized prior to when we stumbled on your
  amazing blog. I no longer have doubts and a troubled mind because you have attended to the needs above.
  Thanks

  Here is my blog; acne medication

 67. waterpointmapper.org says:

  I cherished as much as you will obtain performed right here.
  The cartoon is tasteful, your authored material stylish.
  nevertheless, you command get got an nervousness over that you wish be turning in the following.
  sick indubitably come further earlier once more since exactly the same nearly a lot often inside of case you defend this increase.

  Feel free to surf to my web blog … waterpointmapper.org

 68. www.fles.hlc.edu.tw says:

  Good day! I know this is kinda off topic but I’d
  figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe
  guest authoring a blog post or vice-versa? My blog covers a lot of the same
  topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me
  an email. I look forward to hearing from you! Wonderful
  blog by the way!

  Here is my web-site: http://www.fles.hlc.edu.tw

 69. ketogenic diet ulitmate says:

  I wanted to thank you yet again for your amazing website you have developed here.
  It is full of useful tips for those who are genuinely interested in that subject, primarily this very post.
  Your all absolutely sweet along with thoughtful of others as well as reading the blog posts is a great delight if you ask
  me. And what a generous gift! Tom and I will certainly have
  enjoyment making use of your recommendations in what we must do in a
  few days. Our record is a mile long and tips
  is going to be put to great use.

  Here is my blog post ketogenic diet ulitmate

 70. atkins diet plan says:

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit
  and sources back to your site? My blog site is
  in the exact same niche as yours and my visitors would certainly benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

  Here is my blog atkins diet plan

 71. email marketing says:

  Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem
  to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with web
  browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The style and design look great though! Hope you get the
  issue fixed soon. Many thanks

  Here is my web page – email marketing

 72. simple skin care says:

  Hello there, I found your website by the use of Google even as looking for a comparable
  subject, your site came up, it seems to be great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]Hello there, simply was alert to your blog via Google, and
  located that it’s truly informative. I’m gonna watch
  out for brussels. I will be grateful if you happen to
  continue this in future. Numerous people will be benefited out of your writing.

  Cheers!

  My site; simple skin care

 73. forum.m2clasic.ro says:

  Purely to follow up on the update of this subject matter on your web page and would really
  want to let you know just how much I liked the time you took
  to create this helpful post. Inside the post, you actually spoke regarding how to
  really handle this issue with all convenience.
  It would be my pleasure to get together some more strategies from your web
  site and come up to offer people what I learned from you.
  Thanks for your usual wonderful effort.

  Here is my web site forum.m2clasic.ro

 74. yeast infection says:

  I just now wanted to thank you once more for this amazing site you have developed here.
  It’s full of useful tips for those who are seriously interested
  in this specific subject, primarily this very post. Your all really sweet along with thoughtful of others and
  reading the blog posts is a good delight to me. And thats a
  generous treat! Ben and I really have fun making use of your recommendations in what we should do in a few days.
  Our list is a mile long so your tips will definitely be put to
  great use.

  Take a look at my blog :: yeast infection

 75. live dealer casino says:

  Excellent post. I used to be checking continuously this
  weblog and I’m inspired! Extremely helpful info specially
  the closing phase 🙂 I take care of such info a lot. I used to be seeking this certain information for a long time.
  Thanks and best of luck.

 76. low carb recipes says:

  Definitely believe that which you stated. Your
  favorite justification seemed to be on the web the simplest thing
  to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just do not know
  about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

  Feel free to visit my blog post; low carb recipes

 77. lose weight fast says:

  Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your website?
  My blog site is in the very same niche as yours and my
  users would certainly benefit from a lot of the information you provide here.

  Please let me know if this alright with you. Many thanks!

  Look into my web-site: lose weight fast

 78. illegal drugs says:

  Thank you so much for giving everyone an extremely pleasant opportunity to read articles and blog posts from this site.
  It really is so awesome and also packed with amusement for
  me personally and my office mates to search the blog minimum 3 times
  every week to study the newest items you have. Not to mention, I’m just always impressed with all the splendid principles served by you.
  Certain two ideas in this posting are unquestionably the most efficient we’ve ever had.

  Here is my homepage – illegal drugs

 79. hemp seed says:

  I became honored to get a call from a friend as he identified the important recommendations shared on the site.
  Reading through your blog article is a real excellent experience.

  Many thanks for considering readers at all
  like me, and I desire for you the best of success as being a professional in this field.

  my blog: hemp seed

 80. care routine says:

  I still can not quite assume that I could end up being one of those
  reading the important guidelines found on this blog. My family and I are really thankful for your generosity and for presenting me the chance to pursue my
  own chosen profession path. Thanks for the important information I got
  from your web site.

  Also visit my web blog :: care routine

 81. night skin care says:

  My partner and i still can’t quite feel that I could end up being one of those studying the important
  ideas found on your blog. My family and I are truly thankful for your
  generosity and for giving me the chance to pursue the chosen career path.
  Thanks for the important information I obtained from
  your site.

  Review my blog – night skin care

 82. www.zicd.com says:

  Heya! I understand this is somewhat off-topic but I had
  to ask. Does managing a well-established blog like yours require
  a massive amount work? I am brand new to blogging but I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can easily share my own experience and thoughts
  online. Please let me know if you have any kind of suggestions or
  tips for new aspiring bloggers. Thankyou!

  my homepage … http://www.zicd.com

 83. concerned hemp says:

  A person essentially assist to make severely posts I’d state.

  That is the first time I frequented your website page
  and thus far? I amazed with the research you made to create this actual put up extraordinary.
  Excellent task!

  Here is my web-site – concerned hemp

 84. hemp crop says:

  Excellent site you have here but I was curious if you
  knew of any forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of online community where I can get comments from other
  experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me
  know. Thank you!

  Here is my blog post :: hemp crop

 85. buy seeds online says:

  My developer is trying to convince me to move to .net from
  PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a
  year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

  Here is my web blog buy seeds online

 86. seeds prior says:

  Hello, Neat post. There’s a problem together
  with your web site in internet explorer, may
  check this? IE still is the market leader and a big component to other folks will omit your excellent writing because of this problem.

  Also visit my site – seeds prior

 87. www.a913.vip says:

  Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily pleasant possiblity to
  read articles and blog posts from this web site.
  It really is very lovely plus stuffed with a good time
  for me personally and my office acquaintances to
  visit the blog at the least 3 times every week to read the fresh stuff you will
  have. And of course, we are actually impressed with the staggering methods you serve.
  Certain two ideas in this post are definitely the most suitable I
  have ever had.

  Feel free to visit my blog post; http://www.a913.vip

 88. Ambrose says:

  I don’t even know the way I ended up here,
  however I believed this put up was once great. I don’t recognize who you might be but certainly you’re going to a well-known blogger in the event you aren’t already.
  Cheers!

  Here is my website Ambrose

 89. exclusive protein diet says:

  Thanks so much for giving everyone an extraordinarily breathtaking possiblity to
  read articles and blog posts from this blog. It really is so good and as well ,
  packed with a great time for me and my office fellow workers to visit your web
  site nearly 3 times in a week to read through the latest issues
  you have got. And of course, we’re at all times
  astounded with all the beautiful tactics you serve.

  Some 4 ideas in this posting are particularly the most effective
  I’ve had.

  Also visit my webpage; exclusive protein diet

 90. omega 3 rich foods says:

  Thanks for all your valuable labor on this site.
  My mom delights in carrying out internet research and it’s simple
  to grasp why. Almost all learn all relating to the compelling way you deliver valuable guides by means of the blog and as well as improve contribution from
  the others on this point so our own simple princess is certainly studying a
  whole lot. Have fun with the rest of the year.
  You have been doing a terrific job.

  Also visit my webpage – omega 3 rich foods

 91. weed seeds says:

  Thank you, I’ve just been searching for information approximately this topic for
  a long time and yours is the best I’ve found out
  so far. However, what in regards to the bottom line? Are you sure about the source?

  my web page; weed seeds

 92. sleep apnea says:

  Please let me know if you’re looking for a article author for your site.
  You have some really good posts and I feel I would be
  a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to
  write some articles for your blog in exchange
  for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
  Thanks!

  my site – sleep apnea

 93. Cleo says:

  hello there and thank you for your info ?

  I?ve certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical points using this
  web site, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it
  to load properly. I had been wondering if your web host is OK?
  Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times
  will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.

  Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot
  more of your respective fascinating content.
  Ensure that you update this again very soon..

  Here is my homepage; Cleo

 94. bbs.yunweishidai.com says:

  I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this
  kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
  Reading this information So i’m happy to express that I’ve
  an incredibly just right uncanny feeling I came upon just what I needed.
  I such a lot unquestionably will make certain to do not fail to remember this website and give it a look regularly.

  Have a look at my blog post bbs.yunweishidai.com

 95. free indoor growing says:

  Please let me know if you’re looking for a author for your site.
  You have some really great posts and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some
  material for your blog in exchange for a link back to
  mine. Please send me an email if interested. Regards!

  Feel free to surf to my page – free indoor growing

 96. calendula oil says:

  Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you
  knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  trouble finding one? Thanks a lot!

  Have a look at my web blog calendula oil

 97. hair loss says:

  Thanks for every other fantastic article. The place else may just anyone get that type of info
  in such an ideal means of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such information.

  Take a look at my site: hair loss